02 August 2012

HUDUD TERUS DIJANJIKAN PADA PRU-13 WALAUPUN DAP MENENTANGApakah benar Hudud akan dilaksanakan apabila PR berjaya memerintah MALAYSIA?


Apabila soalan ini dianjurkan kepada PAS, mereka bukan main lagi paindai bermain wayang cina didepan RAKYAT. Sedangkan umum mengetahui PAS bukan tonggak PR. Setelah mereka memenangi 5 buah negeri pada PRU 12, pemimpin2 PAS mula menutarakan bahawa HUDUD perlu dikaji dahulu, Bahkan mantan MENTERI BESAR PAS didalam Dewan Undangan Negeri Perak di sebelah Ngah dengan Tegas menyatakan HUDUD dan NEGARA ISLAM bukan agenda PAS cuba anda lihat didalam perlembagaan PAS" tidak ada Negara Islam" tegasnya.


Hari ini mereka menyalahkan UMNO, kerana tidak dapat melaksanakan HUDUD serta mempertikaikan kenapa UMNO tidak melaksanakan HUDUD sedangkan UMNO ada kuasa. SINDROM penyakit menyalahkan UMNO telah menjadi kegilaan PAS sejak dahulu lagi, telah menjadi kronik sejak berjaya menawan 5 negeri. RAKYAT yang dahulunya terpedaya dengan JANJI-JANJI MANIS kini semakin muak dan meyampah apabila JANJI yang pernah ditaburkan, bukan saja di khianati tetapi menyalahkan orang lain di atas kegagalan mereka.


HAIRAN SEHINGGA KINI MASIH LAGI ORANG PERCAYA DENGAN PEMBOHONGAN PEMIMPIN-PEMIMPIN PARASIT PAS..?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...